• Ravintola Nyyrikki

  • Taverna Pohjan Akka

  • Pub Päätön Kana

  • Ravintola Nyyrikin Iltatähti

  • Nyyrikin kalapöytä arkisin 10.30 - 14.00

Copyright 2019 - Ravintola Nyyrikki

Yhteinen sävel – on musiikillinen komedia rakkaudesta musiikkiin ja toiseen ihmiseen. Esitys on samalla kasvutarina, josta jokainen voi löytää itsensä tai ainakin osia itsestään.

Menestynyt tähtiartisti Rita on jättänyt showbisneksen, ja rakentanut elämänsä uudelleen kaupankassana. Ritan sanojen mukaan ”kaikki on ihan oikeasti hyvin”. Eräänä päivänä tämä tunne kuitenkin saa kolauksen, kun hänen työpaikallaan seisoo mies menneisyydestä – muusikkoystävä Onni. Mies on säveltänyt Ritalle uuden kappaleen ja pyytää tätä käymään studiossaan. Tarjous on niin houkutteleva, että Rita löytää itsensä studion ulkopuolelta. Mutta sitten paniikki iskee, ja peruutusvaihde löytyy. Miten hän voisi koskaan muka palata mikrofoninvarteen? Juuri, kun Rita on lähdössä takaisin turvalliseen lähiöelämäänsä, Onni avaa yhteisen muistojen lippaan ja viinipullon. Rita alkaa pikkuhiljaa rentoutua ja esiin pulpahtelee hassunkurisia ihmisiä ja tilanteita. Kuinka monta (elämän) riita- ja sulosointua tarvitaan, ennen kuin yhteinen sävel löytyy?   

Lavalla hurmaava Miia Nuutila yhdessä Jean S. yhtyeestä ja Uudesta iloisesta teatterista tutun miehensä Antti Paavilaisen kanssa.

 

 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Terhi Perälä

Musiikki ja äänimaailma: Antti Paavilainen

Esiintyjät: Miia Nuutila ja Antti Paavilainen

Liput: 26€